Over Smart Choice

Als kleinschalig uitzendbureau hebben we korte lijnen en is er begeleiding vanuit de vaste planning.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als chauffeur en later als intercedent hebben we besloten dit voor onszelf te gaan doen, maar dan beter. Bij ons ben je niet zomaar een uitzendkracht, je bent een collega en samen met het hele team staan wij voor Smart Choice.

Als kleinschalig uitzendbureau hebben we korte lijnen en is er begeleiding vanuit de vaste planning. Ons motto is ‘’niet lullen maar poetsen’’ en dat betekent dat wij er alles aan de doen om de juiste mens op de juiste plek te krijgen. Voor gemotiveerde mensen is altijd plek en is veel mogelijk.

Wat doen we

Smart Choice is ontstaan vanuit de gedachte dat het anders kan en moet. Kleinschaligheid zodat wij rekening kunnen houden met de wensen van de medewerker en korte lijnen zodat we de communicatie kort kunnen houden. De deur staat altijd open voor een bakkie en een goed gesprek. Ook kan je langskomen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn als je overweegt om ander werk te gaan doen.

Hoe gaat het in zijn werk

Je kan reageren op een van onze vacatures of gewoon bellen voor wat meer informatie of een afspraak. Als de afspraak gepland is gaan we samen bekijken wat mogelijk is. Pas je wel helemaal bij het profiel van de vacature of gaan we met jouw profiel aan de slag om een passende baan te vinden, er zijn meerdere mogelijkheden afhankelijk van jouw wensen.

Waarom kiezen voor Smart Choice

Smart Choice is klein en informeel. Omdat een baan in het transport meestal geen 09:00 tot 17:00 baan is zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. Dit betekent dat wij ook buiten kantooruren en op zaterdag afspraken kunnen inplannen.